Hoe Mowgli's tot stand is gekomen

MOWGLI'S BESTAAN LANGER DAN 15 JAAR, DÉ BESTE LUNCHROOM IN HAARLEM

Mowgli’s is opgericht in de Cronjé. De Cronjé is een winkelstraat die grote ketens en zelfstandig ondernemers met elkaar verbind door een luifel. Mowgli’s staat zelf ook voor verbinding.

Mowgli’s is een lunchroom & een cateraar. Je kunt bij Mowgli’s terecht voor een lunchklassieker maar ook voor een avontuurlijk broodje.

Wij maken de beste broodjesMowgli’s werkt samen met een ambachtelijke slager, de echte bakker een ouderwetse groentespecialist en een unieke zalmrokerij. Mowgli’s wil alleen premium producten voor een eerlijke prijs, mede daarom werken wij bijvoorbeeld met een biologische fairtrade koffie.


Broodjes bestellen

Ons geweldige team


Mowgli’s bestaat uit twee ondernemers, met elk hun eigen dromen en passies.

Sebastiaan

Zo droomt Sebastiaan al van kinds af aan van een eigen onderneming. Iets van mezelf dat is altijd het doel geweest, iets creëren waar je andere mensen blij mee kunt maken en tegelijkertijd iets terugdoen voor de wereld.

Xeno

Xeno een horecatopper met liefde voor het koken. Ook ik heb al jaren de wens het avontuur aan te gaan om zelfstandig ondernemer te worden. Na vele reizen en ervaringen op te doen bij meerdere horecazaken zal Mowgli’s garant staan voor creatieve lunches met invloeden van over de hele wereld

 
Broodjes bestellen